Een reading-sessie kan offline of online plaatsvinden. Tijdens een reading tune ik in op jouw energie en lees ik als het ware jouw energieveld.

Als tool gebruik ik Orakel kaarten om de vertaling te maken van mijn intuïtie naar concrete informatie die je richting geeft. Deze informatie richt zich op datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld concrete tips en tricks zijn die aangeven hoe je meer ontspannen in het leven kunt staan.

Na een reading kun je concreet aan de slag met deze tips en tricks en heb je meer helderheid gekregen.

Online reading
Bij een online reading stuur je me een recente foto van je toe. Ook kun je aangeven op welk gebied je graag meer inzicht wilt hebben. Op basis hiervan ga ik aan de slag met de Orakel kaarten en tune ik in op jouw energieveld. Binnen twee weken ontvang je van mij een document met daarin een uitgewerkte reading. Hierin vertel ik je ten minste wat je energieveld vertelt op het moment van de reading, welke richting je op mag gaan en wat je mag helen (en hoe je dit kunt doen) om deze richting in te gaan. Afhankelijk van jouw behoefte wordt dit nog aangevuld met voor jouw belangrijke thema's. In dit document staan concrete tips en tricks waar je in je dagelijks leven mee aan de slag kan. 

Na het ontvangen van het document bellen we nog even om de reading door te spreken. Hiervoor maken we een bel-afspraak zodat we echt even de tijd (en aandacht) kunnen nemen.

Offline reading
Een offline reading vindt plaats op locatie en bestaat uit:

Kennismaking
Bij binnenkomst ontvang je een kop thee met iets lekkers. We starten met een korte kennismaking. We bespreken datgene waarin jij graag meer inzicht wil hebben en stellen hiervoor concrete vragen op. Natuurlijk zorg ik voor een fijne sfeer, zodat je, je snel op je gemakt voelt. 

Reading
Vervolgens beginnen we de reading. Ik tune in op jouw energie en vertel van daaruit wat je energieveld nodig heeft en welke informatie intuïtief naar boven komt. Vervolgens  ga ik aan de slag met de Orakel kaarten om zo meer inzicht te krijgen. Op basis hiervan ontvang je heldere antwoorden op de eerder opgestelde vragen. 

Tips & Tricks
We nemen nog even de tijd om de informatie nog iets concreter te maken. Ik geef je concrete tips en tricks zodat je met meer inzicht en een duidelijke richting naar huis gaat. 

Praktische informatie

Investering
€44,95 (zowel online als offline)

Plaats
De offline sessie vindt plaats bij mij thuis in de woonkamer in Breda. Ik zorg voor een fijne sfeer, water, thee en iets lekkers :-).

Voor de online sessie is er geen locatie. Door de foto en jouw toestemming kan ik op ieder moment intunen op jouw energie. Je hoeft hier dus niet speciaal tijd voor vrij te maken. Nadat je de reading hebt ontvangen neem ik nog even contact op voor een bel-afspraak. 

Duur (voor offline)
45 minuten

Aanmelden
Via onderstaand formulier kan je, je aanmelden voor een reading. Het is het makkelijkste als je hierbij al meteen aangeeft of je een online of offline reading wil ontvangen. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.

Vragen
Heb je nog vragen of twijfel je? Neem gerust contact met me op. Je kunt onderstaand formulier invullen en daarin je vraag stellen of mailen maar info@liefmij.nl. Bij twijfel kun je ook altijd even op mijn Instagram pagina kijken. Daar deel ik wat me dagelijks bezighoud en vind je nog meer info over mijn werk. Natuurlijk mag je me daar ook altijd een PB sturen.