Ik hou me verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens op www.liefmij.nl zoals weergegeven in de privacyverklaring die je hieronder kunt lezen.

Contactgegevens
Naam: Ruby van der Sande
Webadres: www.liefmij.nl
Email: info@liefmij.nl

Doelen waarvoor de persoonsgegevens worden gebruikt

Google Analytics
Wanneer je deze website (www.liefmij.nl) bezoekt worden er een aantal persoonsgegevens van je verzameld via (de Cookies van) Google Analytics. Ik gebruik Google Analytics om deze website te optimaliseren. Via Google Analytics kan ik bijvoorbeeld zien hoeveel bezoekers een bepaalde blog hebben gelezen. Dit is voor mij heel waardevolle informatie, ik kan zo bijvoorbeeld achterhalen welke onderwerpen populair zijn en hier meer over schrijven. Via Google Analytics worden de volgende persoonsgegevens verzameld:
– Gegevens over jouw activiteiten op deze website (bijvoorbeeld welke pagina’s je bezoekt)
– Locatie gegevens
– Welke internetbrowser (Chrome, Internet Explorer, Safari) je gebruikt
– Besturingssysteem, serviceprovider en schermresolutie
– Hoe je op mijn website bent gekomen (bijvoorbeeld via social media)
– Met welk apparaat (desktop, laptop, tablet) je deze website bezoekt
Je IP-adres wordt via Google Analytics geanonimiseerd. Dit betekent dat het IP-adres dat wordt aangegeven in Google Analytics niet te herleiden is naar een persoon. Google Analytics hanteert daarnaast zelf een beleid wat online vindbaar is. Wil je de functie voor cookies uitzetten dan kun je dit in je internetbrowser aanpassen zodat er geen cookies meer worden opgeslagen. Eerdere opgeslagen cookies kun je hier ook in verwijderen. Privacy rechten Gegevens die niet langer nodig zijn worden verwijderd.

Reactie plaatsen
Wanneer je een reactie plaatst op deze website worden de volgende persoonsgegevens verzameld:
– Voor- en of achternaam
– E-mail adres
– (eventueel) website
Ik verzamel deze gegevens zodat ik weet van wie de reactie is en hier op kan reageren. Je hebt zelf de keuze of je een reactie plaatst en daarmee deze persoonsgegevens (naam en e-mailadres) te verstrekken.

Contactformulier
Via deze website kun je ook contact met mij opnemen via een contactformulier. Hierin vraag ik je je naam en e-mailadres op te geven. Op deze manier kan ik nadat je het contactformulier hebt verstuurd contact met je opnemen en je vraag of opmerking in behandeling nemen. Je hebt zelf de keuze om dit formulier in te vullen en daarmee je persoonsgegevens (naam en e-mailadres) aan me te verstrekken.

Weggever
Op LiefMij.nl kun je (soms) een weggever downloaden. Ik vraag hiervoor je e-mailadres en je naam, zodat je de weggever kunt ontvangen. Ook vraag ik je of je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen (o.a. blogposts en tips en tools die ik deel). Je bent vrij in je keuze of je, je hiervoor aanmeld.

Nieuwe ontwikkelingen
Per mail ontvang je van mij nieuwe ontwikkelingen (een soort nieuwsbrief), als je hebt aangegeven dat je op de hoogte wil blijven van nieuwe ontwikkelingen. Ik gebruik hiervoor Mailchimp. Jouw gegevens (naam en e-mailadres) zijn daardoor ook bij Mailchimp bekend. Je kunt je op ieder moment uitschrijven voor deze e-mails.

Grondslag voor de verwerking van persoonsgegevens
Ik verwerk enkel jouw persoonsgegevens wanneer jij hier zelf toestemming voor geeft. Je geeft hiervoor toestemming door je naam, e-mailadres en een eventuele website in te vullen in het formulier bij reacties of het contactformulier. De grondslag die ik hiervoor gebruik is: toestemming. Je kunt deze toestemming altijd intrekken door je reactie te verwijderen of een mailtje te sturen naar: info@liefmij.nl.

Ontvangers van de gegevens die ik verwerk
Ik host deze website via Mijndomein.nl. Mijn Domein regelt de veiligheid van de data-servers (o.a. SSL-encryptie). Je kunt hier meer over lezen via: https://www.mijndomein.nl/producten/webhosting/ssl-certificaat
Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, sluit ik een verwerkersovereenkomst om te zorgen dat jouw gegevens beveiligd zijn en vertrouwelijk worden behandeld.

Beveiliging van gegevens
Ik neemt de bescherming van jouw gegevens serieus en neem passende maatregelen (o.a. SSL-encryptie) om misbruik, verlies, onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking en ongeoorloofde wijziging tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik, neem dan contact op via info@liefmij.nl.

Bewaartermijn
Persoonlijke informatie die ik ontvang op info@liefmij.nl word 14 dagen tot maximaal 1 jaar opgeslagen in mijn mailbox. Ik deel persoonsgegevens niet met derden. Persoonlijke informatie (naam, e-mailadres en/of website) die geplaatst staan in reacties blijft opgeslagen zolang deze website bestaat.

Rechten voor jou
Je hebt het recht om de opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te corrigeren, te laten verwijderen, te laten transporteren naar een ander bedrijf die jouw gegevens nodig heeft, te minimaliseren tot alleen de gegevens die nodig zijn en je hebt het recht om bezwaar te
maken tegen het opslaan van de gegevens. Ik heb echter geen invloed op het gebruik van gegevens door social mediakanalen. Wanneer jij gebruikt wilt maken van de één van de rechten die hiervoor genoemd zijn of een vraag hebt, neem dan contact op via info@liefmij.nl.

Mogelijkheid klacht indienen
Ik wil je erop wijzen dat je de mogelijkheid hebt om een klacht in te dienen bij de nationale toezichthouder, de Autoriteit Persoonsgegevens.

De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 17 april 2019