Vanaf het moment dat ik geboren werd, werd ik overweldigd door de wereld. Ik groeide op tot een eigenwijs en speels kind die af en toe - uit het niets (zo leek het) - woede aanvallen had. Tijdens mijn pubertijd merkte ik dat ik gevoelens van anderen gemakkelijk 'oppikte en leek het soms alsof ik iets al wist nog voordat het gebeurde. Toen ik ouder werd koos ik ervoor om die gevoelskant weg te stoppen, want eindelijk lukte dat me en kon ik voor mijn gevoel (toen) normaal zijn. Toch bleken er wat bijwerkingen te komen met het wegstoppen van mijn gevoel en mijn intuïtie. Ik kreeg lichamelijke klachten en was vaak moe en prikkelbaar. Ik dacht dat het erbij hoorde en koos ervoor om vanuit mijn hoofd verder te leven. Mijn gevoel bleef altijd aan de deur rammelen en in mijn dromen wist mijn intuïtie vaak toch door te breken waardoor ik ontzettend veel levendige dromen had.

Door al die signalen besloot ik een paar jaar geleden om de deur naar mijn gevoel en intuïtie op een kiertje te zetten. Via via kwam ik bij iemand terecht die reiki gaf en onderging een reiki-sessie; het voelde voor mij als een feest van herkenning en de deur stond ineens wagenwijd open. Ik voelde zoveel en vond het zo fijn om me weer even 'thuis' te voelen. Van daaruit ben ik reiki gaan leren en ontdekte ik dat ik intuïtief ook energiewerk gericht op het aura kon geven en energie kon lezen. Tegelijkertijd bleven er nieuwe leraren op mijn pad komen. Ik leerde orakel kaarten leggen en deed de Spirit Junkie Masterclass van Gabby Bernstein. Nog steeds komen er regelmatig weer nieuwe dingen en leraren op mijn pad om nóg meer te leren, maar ik voel ook dat het tijd is om te gaan delen en shinen. Want: ik ben er klaar voor, ik mag gaan toepassen wat ik heb geleerd en sta te trappelen om jouw te begeleiden bij de weg van je hoofd naar je hart.

Wil je meer over me weten of even kennis maken voordat je een sessie boekt? Neem gerust contact met me op via info@liefmij.nl of via onderstaand formulier.

Liefs,

Ruby

Opleiding/Cursussen

  • Reiki Tera Mai I
  • Spirit Junkie Masterclass Level 1 training
  • Mens & Intuïtie - Intuïtieve ontwikkeling