Tijdens een guidance sessie maken we gebruik van verschillende tools om dichter bij je intuïtie te komen en de taal van de intuïtie te spreken. Op deze manier halen we naar boven wat voor jou belangrijk is vanuit een innerlijk weten (je intuïtie). Dit geeft richting en helderheid. Je leert wat voor jou een fijne manier is om contact te leggen met je intuïtie, zodat je hier ook na de sessie mee aan de slag kunt. Een goede band met je intuïtie zorgt ervoor dat je meer vertrouwd op jouw kunnen en weten en steviger staat. Je maakt gemakkelijker beslissingen die goed bij jou passen en kiest en herkent gemakkelijker jouw behoeftes.

Tools
Je intuïtie spreekt een andere taal dan je mind en om je intuïtie meer naar voren te laten komen gebruiken we daarom tools die direct je intuïtie aanspreken. Concreet zijn dat tools gericht op je gevoel (bijv. door energiewerk), beeld (bijv. afbeeldingen op kaarten), je visualisatie-kracht / innerlijke beeldvorming (visualisaties dmv meditatie) en andere zintuigen zoals geur en smaak (bijv. door thee en geurolie).

Een sessie
Een guidance sessie bestaat in ieder geval uit een kennismaking, een meditatie, een Energy Flow sessie, een reading en een reflectie moment. Tijdens een sessie is er genoeg ruimte om vragen te stellen en zet ik eventueel extra tools in om nóg beter contact te leggen met je intuïtie.

Inhoud

Kennismaking
We starten met een korte kennismaking, waarbij we ons focussen op jouw doel(en) voor de sessie. Waar loop je op vast? Waar wil je graag meer inzicht in? En waarin zoek je (extra) handvatten?

Na de kennismaking gaan we ruimte maken voor deze nieuwe inzichten.

Meditatie
We beginnen daarvoor met een korte (geleide) meditatie. De meditatie zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam en werkt aardend. Dit vormt de basis voor het vervolg van de sessie.

Energy Flow sessie
Na de meditatie ontvang je een Energy Flow sessie. Het doel van deze sessie is om je energie weer vrij te laten stromen. Dit doen we door overbodige blokkades in je energie systeem op te sporen en te behandelen. Daarnaast ontvang je nieuwe en ondersteunende energie. De sessie werkt ontspannend, waardoor er meer ruimte ontstaat voor jouw intuïtie om naar voren te komen. 

Na de Energy Flow sessie hoef je niet direct uit je ontspannings-bubbel te stappen. We nemen een kop thee en iets lekkers en spreken ervaringen van de sessie door. Ik deel inzichten over jouw energieveld en datgene wat ik tijdens de sessie ben tegengekomen. We bespreken wat dit voor jou betekent. We kijken naar mogelijkheden en datgene wat jouw energie laat stromen. Ook bespreken we aan de hand van de Energy Flow sessie hoe je de band met je energie-systeem en je intuïtie kunt versterken.

Reading
Nu er meer ruimte is ontstaan treden we wat bewuster in contact met je intuïtie door gebruik te maken van Orakel kaarten. Doordat deze kaarten visuele cues bevatten spreken ze je intuïtie direct aan. We stellen gericht vragen om zo meer inzicht te krijgen en de band met je intuïtie te versterken. Zijn er dingen die uit de Energy Flow sessie naar voren kwamen nog niet helemaal duidelijk? Dan gebruiken we deze tool om meer inzicht te krijgen. Ook kunnen we hier direct naar richting vragen. Lees hier meer over een reading. 

Nabespreken
We nemen nog even de tijd om eventuele vragen te beantwoorden en de sessie/je ervaring te bespreken.

Tools en inzichten
Je gaat naar huis met een gevoel van meer richting, ruimte en inzicht en een sterkere connectie met je intuïtie. Binnen een week na de sessie ontvang je van mij een document waarin alle tools en inzichten die we hebben besproken staan beschreven. Dit geeft je de mogelijkheid om tijdens de sessie helemaal aanwezig te zijn en alles volledig te ervaren.

Praktische informatie

Investering
€79,95 voor een volledige sessie incl. een document waarin je later alles terug kunt lezen met alle inzichten, tips en tricks.

Plaats
De sessie vindt plaats bij mij thuis in de woonkamer in Breda. Ik zorg voor een fijne sfeer, water, thee en iets lekkers :-).

Duur
90 minuten

Aanmelden
Via onderstaand formulier kan je, je aanmelden voor een guidance sessie. Ik neem dan z.s.m. contact met je op om een afspraak te maken.

Vragen
Heb je nog vragen of twijfel je? Neem gerust contact met me op. Je kunt onderstaand formulier invullen en daarin je vraag stellen of mailen maar info@liefmij.nl. Bij twijfel kun je ook altijd even op mijn Instagram pagina kijken. Daar deel ik wat me dagelijks bezighoud en vind je nog meer info over mijn werk. Natuurlijk mag je me daar ook altijd een PB sturen.