"Ruby is een fijn en warm persoon waar ik me gelijk op m’n gemak voelde."

Reading

"Van Ruby kreeg ik een reading en het enige wat ze van mij wilde weten was op welk onderwerp ze mocht invoelen. Ze wist verder niks over mij. Ze had d.m.v mijn foto op m’n energieveld ingecheckt en is al mijn chakra’s afgegaan om te voelen wat daar voor informatie uit kwam. Ik kreeg binnen een week in m’n mail een overzichtelijke pdf met een beschrijving van wat ze voelde bij al mijn chakra’s en ze had ook nog 4 kaarten getrokken. Het was voor mij allemaal heel treffend en gaf precies aan waar ik mee zat op dit moment en het was heel fijn dat Ruby ook tips gaf qua heling en om zaken aan te pakken en in te groeien!

Na een paar dagen heb ik ook nog m’n vragen telefonisch kunnen stellen en daar nam ze ook echt de tijd voor. Super fijn! Ruby is een fijn en warm persoon waar ik me gelijk op m’n gemak voelde."

- Meike

"Ik voelde me na de sessie meer verbonden en geaard."
 
Energy Flow sessie
 
"Ik heb tweemaal een reikisessie (energy flow sessie - red.) bij Ruby gedaan. Ik vond het heel fijn hoe ze een vertrouwde sfeer creëerde en van daaruit behandelde. Tijdens de sessies voelde ik veel energie stromen, een licht, helend en tintelend gevoel. Ook voelde ik bepaalde blokkades aangeraakt worden waar ik me niet bewust van was. Deze hebben we later nog besproken en voelde me daarna ook veel krachtiger om met deze blokkades om te gaan. 
Ook voelde ik me door de sessie meer verbonden en geaard. Kortom een hele positieve, prettige ervaring waar ik ook nog volop van geleerd heb op persoonlijk vlak!"
 
- Kyra
"Ik ben na de sessie aan de slag gegaan met de dingen die eruit kwamen en ben daardoor ook sterker in mijn eigen kracht komen staan."

Guidance sessie

"Ruby heeft mij enorm geholpen met deze sessie. Ik ben na de sessie aan de slag gegaan met de dingen die eruit kwamen en ben daardoor ook sterker in mijn eigen kracht komen staan. Ruby is heel rustig en warm waardoor je je snel op je gemak voelt en ze zorgt echt dat er nuttige dingen uitkomen die voor jou belangrijk zijn. Ze neemt de tijd voor je en zorgt dat je je goed voelt."

- Mijke

"Super fijn om het zo regelmatig nog eens terug te lezen, zodat je op het juiste pad blijft."

Reading

"Ik vond de energie-lezing (nu reading genoemd - red.) heel mooi en bijzonder, super hoe Ruby vanaf een afstandje dit gewoon zo kan zien/voelen/horen! Het was heel kloppend, herkenbaar en gaf tegelijk ook handvatten om verdere stappen te zetten. Super fijn om het zo regelmatig nog eens terug te lezen, zodat je op het juiste pad blijft. Ik vind het dus zeker een aanrader!"

- Nienke