Een Energy Flow sessie staat voor 1-op-1 energiewerk. Tijdens een Energy Flow sessie werken we vanuit jouw lichaam en energieveld. Je energieveld wordt gereinigd, overbodige blokkades worden opgespoord en behandeld en je ontvang nieuwe ondersteunende energie. Na een Energy Flow sessie voel je, je energie weer vrij stromen en voel je, je verbonden. 

Klik hier voor meer informatie over een Energy Flow sessie. 

Duur: 60 minuten

Een reading-sessie kan offline of online plaatsvinden. Tijdens een reading tune ik in op jouw energie en lees ik als het ware jouw energieveld. Als tool gebruik ik o.a. orakelkaarten om de vertaling te maken van mijn intuïtie naar concrete informatie die je richting geeft. Deze informatie richt zich op datgene wat jij op dat moment nodig hebt. Dit kunnen bijvoorbeeld concrete tips en tricks zijn die aangeven hoe je meer ontspannen in het leven kunt staan. Na een reading kun je concreet aan de slag met deze tips en tricks en heb je meer helderheid gekregen. 

Klik hier voor meer informatie over een reading. 

Duur: 45 minuten

Tijdens een guidance sessie gaan we samen aan de slag om helder te krijgen welke tools je ondersteunen bij de weg van je hoofd naar je hart. Tijdens een guidance sessie krijg je verschillende tools aangereikt en gaan we kijken welke richting je op mag om meer in je kracht te gaan staan. Methodes/Tools die ik gebruik tijdens guidance sessies zijn bijvoorbeeld: meditatie, affirmaties, orakelkaarten, visualisatie-oefeningen en energiewerk. 

Benieuwd wat een guidance sessie precies inhoud, wat het je oplevert en wat je kunt verwachten? Klik hier voor meer informatie. 

Duur: 90 minuten

Vul onderstaand formulier in om direct een Energy Flow- Guidance sessie of reading te boeken. In het veld 'Je bericht' kun je aangeven welke sessie je wilt boeken. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak te maken. 

Ook voor meer informatie kun je dit formulier invullen.